NewJoy Captain Kinderbed Outlet

NewJoy Captain Kinderbed Outlet
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stoer kinderbed met een echte piratenvlag, dat is toch de droom van iedere kapitein? Het meubelmerk NewJoy laat deze droom uitkomen! Met het Kinderbed Captain creëer je stoere slaapkamer voor je kleine man. Het kinderbed is gemaakt van E1 gecertificeerd MDF hout dat is afgewerkt in een warme houtkleur.

Voor de afwerking is gebruik gemaakt van speciale 3D- en UV-printtechnieken. Het hoofdbord is voorzien van stof voor kinderen die graag in bed zitten. Ook is het meubel voorzien van 2 mm. dikke PVC randen. Dit is een showroommodel en wordt gemonteerd geleverd inclusief vlag en bedbodem maar exclusief matras.

Bruto gewicht98.5 kg.
KleurBruin
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte209 cm.
Diepte105 cm.
Hoogte109 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!