NewJoy Blue Point Kindernachtkastje

NewJoy Blue Point Kindernachtkastje
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stoere kindernachtkastje maakt het kinderbed van je zoontje compleet. Het Kindernachtkastje Blue Point is uitgevoerd in kwalitatieve materialen wat een lange levensduur garandeert. Het kinderkamer meubel behoort tot de collectie van het meubelmerk NewJoy.

De gebruikte materialen van het Kindernachtkastje Blue Point zijn bovendien getest op veiligheid voor de kinderkamer zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van je kind. Het kinderkamer meubel is uitgerust met twee lades die beheerst sluiten dankzij een soft-close systeem. Het Kindernachtkastje Blue Point is uitgevoerd in stoer hout dat gecombineerd is met wit, bruin en blauw stippen.

Bruto gewicht25 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!