NewJoy Blue Point Kinderkledingkast Big

NewJoy Blue Point Kinderkledingkast Big
€ 629,00

of per maand vanaf € 13,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderkledingkast die genoeg ruimte biedt aan de kledingcollectie van je zoon. De Kinderkledingkast Blue Point mag niet ontbreken in een stoere jongenskamer. Het kinderkamer meubel behoort tot de collectie van het meubelmerk NewJoy en is een echte blikvanger.

De Kinderkledingkast Blue Point is uitgerust met totaal vijf legplanken een kledingroede. De kledingroede heeft LED verlichting die aanspringt wanneer de kinderkledingkast wordt geopend. De deuren en lade van de Kinderkledingkast Blue Point zijn uitgerust met een soft-closing systeem wat zorgt voor een stukje veiligheid en kwaliteit. De Kinderkledingkast Blue Point is uitgevoerd in kwalitatief hout dat getest is op veiligheid.

Bruto gewicht171 kg.
KleurBlauw
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!