NewJoy Blue Point Kinderbureau

NewJoy Blue Point Kinderbureau
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dankzij de combinatie van warm hout en speelse accenten trekt dit kinderbureau direct je aandacht. Het Kinderbureau Blue Point is speciaal ontworpen door een jongenskamer. Het kinderkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatief hout dat bovendien getest is op veiligheid voor kinderen.

Het bekende meubelmerk NewJoy heeft dit kinderbureau met veel passie ontworpen. Het gebruik van hout geeft een warme uitstraling. Het Kinderbureau Blue Point is uitgerust met een lade en kastjes. De deurtjes en lades zijn voorzien van een soft-closing systeem. De vrolijke kleuren geven dit kinderbureau een speelse uitstraling en maken het Kinderbureau Blue Point tot een echte blikvanger.

Bruto gewicht93 kg.
KleurBlauw
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!