NewJoy Blue Point Kinderbed 2-in-1

NewJoy Blue Point Kinderbed 2-in-1
€ 619,00

of per maand vanaf € 13,56

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit stoere kinderbed kunnen de vriendjes van je zoontje altijd blijven slapen. Het Kinderbed Blue Point 2-in-1 (matras maat 90x200) is namelijk uitgerust met een extra bed die je gemakkelijk kunt uitschuiven dankzij de wieltjes. Zowel het bovenbed als het onderbed worden geleverd met een bodemplaat waardoor het kinderbed compleet is.

Het Kinderbed Blue Point behoort tot de serie Blue Point van het meubelmerk NewJoy. Het hoofdbord van dit kinderbed is voorzien van stof wat zorgt voor een stukje luxe. Het Kinderbed Blue Point is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en metaal. De materialen zijn getest op veiligheid voor in kinderkamers.

Bruto gewicht102 kg.
KleurBlauw
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Stof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!