NewJoy Blue Point Kinder Boekenkast

NewJoy Blue Point Kinder Boekenkast
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Naast boekenkast is dit meubel ook een opbergkast en wandkast. De Kinder Boekenkast Blue Point is dankzij het praktische ontwerp te gebruiken voor diverse doeleinde. Het speelse ontwerp is stoer en warm waardoor de kinder boekenkast een jongenskamer helemaal opfleurt.

De witte Kinder Boekenkast Blue Point is ontworpen door het bekende merk NewJoy. Het kinderkamer meubel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat getest is op gebruik voor kinderen. De Kinder Boekenkast Blue Point is voorzien van twee deurtjes die zacht sluiten dankzij het soft-closing systeem. Het speelse ontwerp met de vrolijke kleurtjes maken deze kinder boekenkast zeer aantrekkelijk.

Bruto gewicht65 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!