NewJoy Blue Birdy Kinderkledingkast Big

NewJoy Blue Birdy Kinderkledingkast Big
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zoals de naam al zegt staat deze kinderkledingkast in het teken van blauw en vogeltjes. Het kinderkamer meubel behoort bij de Blue Birdy babykamerserie van meubelmerk NewJoy. Tijdens de productie van dit babykamer meubel zijn uitsluitend materialen gebruik die goedgekeurd zijn voor kinderkamers waardoor de kinderkledingkast zeer veilig is.

De Kinderkledingkast Blue Birdy is voorzien van drie draaideuren en drie lades. Deze zijn allemaal voorzien van een soft-close systeem waardoor de kinderkledingkast vriendelijk in gebruik is. Het babykamer meubel biedt genoeg ruimte aan alle kleding dankzij vijf legplanken en een kledingroede met geïntegreerde LED verlichting.

Bruto gewicht176 kg.
KleurBlauw
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!