NewJoy Blue Birdy Babybed

NewJoy Blue Birdy Babybed
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Richt de slaapkamer van je kindje in met dit babybed en creëer warmte en gezelligheid. Het Babybed Blue Birdy is een ware aanvulling op je inrichting. Het babykamer meubel is uitgevoerd in zachte neutrale kleuren die het mogelijk maken om het babybed gemakkelijk te combineren.

Het Babybed Blue Birdy is onderdeel van de babykamerserie Blue Birdy ontworpen door het meubelmerk NewJoy. Dit babykamer meubel is geheel uitgevoerd in kwalitatief hout dat getest is op gebruik in kinderkamers. De lades onder het bed sluiten gedempt dankzij het soft-close systeem. Hierdoor is het Babybed Blue Birdy zeer veilig voor in een kinderkamer.

Bruto gewicht87 kg.
KleurBeige
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!