NewJoy Blue Birdy Babybed 2-in1

NewJoy Blue Birdy Babybed 2-in1
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Babybed Blue Birdy is oprecht een multifunctioneel en stijlvol babykamer meubel. Met dit babybed kun je alle kanten op om de slaapkamer van je kleine gezellig in te richten. Het jonge meubelmerk NewJoy heeft dit babybed met oog voor detail ontworpen.

Het babybed behoort tot de babykamerserie Blue Birdy en is geproduceerd met kindvriendelijke materialen. Dit kinderkamer meubel kan gebruikt worden als babybed maar ook als kinderbed met kindernachtkastje. Het babybed wordt geleverd met bodemplaat. De warme kleuren van het Babybed Blue Birdy vallen direct op. De lades zijn allemaal voorzien van een soft-close systeem.

Bruto gewicht146 kg.
KleurBeige
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!