Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Bella Kinderkledingkast Small

NewJoy Bella Kinderkledingkast Small
€ 1.099,00

of per maand vanaf € 24,07

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze ruime kinderkledingkast heeft een speels en stijlvol ontwerp. De kinderkledingkast is voorzien van diverse deuren waardoor het meubel direct je aandacht trekt. Het kinderkamer meubel is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en behoort tot de kinderkamer serie Bella.

De Kinderkledingkast bevat twee deuren die voorzien zijn van glas. Achter deze deuren hangen witte gordijntjes die de kinderkledingkast een authentieke look geven. De Kinderkledingkast Bella is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en mat wit afgewerkt. De randen op deuren en lades zijn uitgevoerd in hout. Bovendien is de kledingroede van deze kledingkast voorzien van LED-verlichting die aangaat wanneer je deuren opent.

Bruto gewicht160 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!