NewJoy Bella Kinderkledingkast Big

NewJoy Bella Kinderkledingkast Big
€ 1.399,00

of per maand vanaf € 30,64

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote kinderkledingkast biedt alle ruimte om de kleding van je kids netjes op te bergen. De Kinderkledingkast Bella Big behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk NewJoy en straalt door haar eenvoud. Door de combinatie van strakke lijnen en diverse materialen trekt de kinderkledingkast direct je aandacht.

De Kinderkledingkast Bella Big is voorzien van vier deuren en twee lades die soepel heen en weer schuiven langs metalen ladegeleiders. De middelste twee deuren zijn voorzien van glas waardoor de kinderkledingkast een authentieke uitstraling heeft. Tevens is de kinderkledingkast voorzien van LED-verlichting die aangaat wanneer je de middelste deuren opent.

Bruto gewicht190 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!