NewJoy Bella Kinderbed Small

NewJoy Bella Kinderbed Small
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit elegante kinderbed van het meubelmerk NewJoy is een echte blikvanger. Het kinderbed heeft een neutraal en stijlvol ontwerp dat direct opvalt. Het Kinderbed Bella Small (matras maat 90x200) combineert diverse materialen tot een stijlvol geheel waardoor het meubel gemakkelijk te combineren is met je overige inrichting.

Het Kinderbed Bella Small is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat perfect is afgewerkt. Het meubel heeft een mat witte afwerking dat gecombineerd is met een houten randen. Daarnaast is het kinderbed aan het hoofdbord voorzien van een leuke applicatie. Het Kinderbed Bella Small wordt geleverd met lattenbodem.

Bruto gewicht81.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!