NewJoy Bella Kinderbed Big

NewJoy Bella Kinderbed Big
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een groot kinderbed heeft zo z’n voordelen. Je kids kunnen zich vrij bewegen tijdens hun slaap en pappa of mama kan er even bij gaan liggen tijdens het voorlezen. Het Kinderbed Bella Big is 120 cm. breed en biedt een uitstekend slaapcomfort voor je kleine meid.

Het Kinderbed Bella Big (matras maar 120x200) behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk NewJoy en wordt geleverd met bodemplaat. Voor een optimaal gebruikersgemak is het kinderbed volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is perfect afgewerkt met mat wit. Daarnaast is het kinderbed voorzien van houten randen die het geheel een warme uitstraling geven.

Bruto gewicht81.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!