Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Bella Kinderbed 2-in-1

NewJoy Bella Kinderbed 2-in-1
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een 2-in-1 kinderbed (matras maar 90x200) is zeer praktisch wanneer er onverwacht gasten blijven slapen. Het Kinderbed Bella 2-in-1 is namelijk voorzien van een onderbed (matras maar 90x190) is gemakkelijk onder het ledikant vandaan kunt schuiven. Daarnaast heeft het kinderbed een speels ontwerp waarbij hout gecombineerd wordt met mat wit.

Het Kinderbed Bella 2-in-1 is ontworpen door het merk NewJoy en uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Het kinderkamer meubel wordt bovendien geleverd met twee lattenbodems. Bovenaan het hoofdbord is het kinderbed voorzien van een applicatie wat zorgt voor een speelse uitstraling. Je kunt dit kinderbed eventueel combineren met het Nachtkastje Bella.

Bruto gewicht125 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!