Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Bella Kinder boekenkast

NewJoy Bella Kinder boekenkast
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een fijne werkplek voor je kleine meid creëer je met deze kinder boekenkast van het meubelmerk NewJoy. De Kinder boekenkast Bella is zeer kwalitatief en heeft een lange levensduur. Dankzij de combinatie van diverse materialen en strakke lijnen heeft de kinder boekenkast een moderne en elegantie uitstraling.

De kinder boekenkast behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk NewJoy. Het meubel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en afgewerkt met mat wit. De deuren zijn bovendien voorzien van houten randen. De applicatie aan de bovenkant en de rustieke handgrepen geven deze kinder boekenkast een authentieke uitstraling.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!