NewJoy Bella Commode met Spiegel

NewJoy Bella Commode met Spiegel
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Modern, elegantie en mooi, zo kun je deze commode omschrijven. De Commode Bella met Spiegel is ontworpen door het bekende merk NewJoy en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Naast een stijlvol design biedt de commode ook veel opbergruimte zodat je al het speelgoed of kleding van je kleine meid kwijt kunt.

De Commode Bella met Spiegel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en mat wit afgewerkt. De lades en de spiegel zijn voorzien van houten randen. De spiegel geeft de witte Commode Bella een stukje persoonlijkheid en stijl. De lades van deze commode schuiven soepel heen en weer waardoor het gebruiksgemak voorop staat.

Bruto gewicht100 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!