NewJoy Bella Babybed

NewJoy Bella Babybed
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stijlvol babybed ontworpen voor in een meisjeskamer en een jongenskamer. Het Babybed Bella is de blikvanger in een babykamer. Het kinderkamer meubel heeft een praktisch ontwerp en is volledig uitgevoerd in materialen die goedgekeurd zijn voor in een kinderkamer.

Het Babybed Bella is een onderdeel van de Bella kinderkamerserie en kan gemakkelijk gecombineerd worden met de kinderkamer meubels uit deze serie. Deze meubels zijn ontworpen door het meubelmerk NewJoy. Dit witte babybed is uitgerust met een wiegfuncties en twee grote lades. De lades van het Babybed Bella zijn voorzien van een soft-closing systeem. Het babybed wordt geleverd met bodemplaat.

Bruto gewicht82 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!