Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Angel Ladekast

NewJoy Angel Ladekast
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze ladekast uit de kinderkamer serie Angel van het meubelmerk Newjoy, is een leuke toevoeging voor een meisjeskamer. Voor alle meubels uit deze serie geldt dat ze zowel speels als modern ogen.

De Ladekast Angel bestaat uit 5 laden en is gemaakt van MDF in combinatie met kwalitatief geperst hout. Je hebt voldoende ruimte om alle spulletjes van je kinderen op te bergen. Wil je jouw kinderkamer helemaal aankleden in dezelfde stijl? Dan kun je de ladekast combineren met een bed en wandkast van deze kinderkamer serie.

Bruto gewicht63 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!