NewJoy Angel Kinderbed Big

NewJoy Angel Kinderbed Big
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderbed met een ligoppervlak van 90x 200 cm kan te klein zijn voor een kind in de tienerleeftijd. Met een twijfelaar heeft je kind voldoende ruimte om ruimer te liggen. Het ligoppervlak van dit bed is 120x200 cm, de breedte van het kinderbed Angel twijfelt tussen een één- en tweepersoonsbed in.

Het Angel kinderbed van het meubelmerk Newjoy biedt ruimte en comfort en heeft een prachtige uitstraling. Het bed is uitgevoerd in wit MDF en geperst hout en kan prima gecombineerd worden met elke interieurstijl. Het kinderbed is ook eenvoudig te combineren met een commode, nachtkastje of accessoires.

Bruto gewicht140 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!