Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Angel Kinder Boekenkast

NewJoy Angel Kinder Boekenkast
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kinderboekenkast van het meubelmerk Newjoy past prima bij de andere meubels van de kinderkamer serie Angel. De boekenkast heeft 3 legplanken en biedt voldoende ruimte voor de boeken en accessoires van je kinderen.

De kinderboekenkast is uitgevoerd in MDF en geperst hout en afgelakt in wit. De kinderboekenkast Angel komt in zowel rustige als vrij drukke interieurs tot zijn recht. Zo heb je een praktische en overzichtelijk plek voor de boeken van je kinderen maar ook een leuk meubel in de meisjeskamer.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!