Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Angel Commode met Spiegel

NewJoy Angel Commode met Spiegel
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze commode met spiegel uit de kinderkamer serie Angel van het meubelmerk Newjoy, is een prachtige aanvulling voor een meisjeskamer en zorgt voor gezelligheid. Zo kan je dochtertje tijdens het aankleden in de spiegel kijken en tegelijkertijd ook al haar spulletjes opbergen.

De commode Angel heeft 5 laden en biedt voldoende ruimte voor de kleding en accessoires van je kind. De commode met spiegel is gemaakt van MDF in combinatie met kwalitatief geperst hout en is geschikt voor zowel kleine als grote meisjes. Om je kinderkamer compleet te maken kun je ook de wandkast en kinderboekenkast van deze kinderkamer serie bekijken.

Bruto gewicht100 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!