Wij heten geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Alana Kindermatras 90x200

Newjoy Alana Kindermatras 90x200
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het binnenvering matras Alana is een heerlijk en zacht matras speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit kindermatras is voorzien van een duurzaam veersysteem uitgevoerd in staaldraad. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteunt tijdens de nacht. Het Kindermatras Alana is ontworpen door het meubel merk Newjoy en verkrijgbaar in 90x200 cm. en 120x200 cm..

Het middelharde binnenvering matras Alana is voorzien van bonellvering wat zorgt voor een optimale stevigheid en elasticiteit. Daarnaast is het kindermatras hanteerbaar door de handgrepen aan de zijkant. Het kindermatras is bovendien antiallergisch en antibacterieel. Daarnaast is de hoes van het kindermatras uitgevoerd in anti transpirerende stof.

Bruto gewicht15 kg.
KleurWit
MateriaalFoam , Pocket Spring Matras
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte20 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!