Monaica Sunrise Schuifdeurkast

Monaica Sunrise Schuifdeurkast
€ 1.149,00

of per maand vanaf € 25,16

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

De Schuifdeurkast Sunrise is wat men noemt een echte slaapkamerkast. De kledingkast is van het meubelmerk Monaica en maakt jouw slaapkamer een stuk functioneler omdat je geen rekening hoeft te houden met draaideuren. De Schuifdeurkast Sunrise is volledig hoogglans wit uitgevoerd.

De schuifdeuren zijn aan de zijkanten afgewerkt middels chromen strips waardoor het slaapkamer meubels een moderne look heeft. Ook is de kledingkast voorzien van vier spiegelpanelen op de deuren zodat je gemakkelijk je outfit kunt checken. De schuifdeurkast is ingedeeld middels twee kledingroedes en in totaal tien legplanken. Zo heb je zeker genoeg ruimte!

Bruto gewicht160 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalHout, Verchroom metaal, Spiegel
Breedte260 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte223 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
UitvoeringenCombineer dit model met de overige Sunrise lijn om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!