Monaica Sunrise Nachtkastje

Monaica Sunrise Nachtkastje
€ 129,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een nachtkastje is typisch een meubel dat je alleen mist als het ontbreekt. Dit geeft eigenlijk toch wel aan dat we een nachtkastje nodig hebben. Natuurlijk kun je een tafeltje gebruiken als nachtkastje, maar je kunt ook kiezen voor het Nachtkastje Sunrise. Dit moderne nachtkastje is ontworpen door het meubelmerk Monaica.

Het model is uitgevoerd in hoogglans wit en chroom, een combinatie die garant staat voor een hip en trendy meubel. De onderkant en handgreep van het Nachtkastje Sunrise zijn uitgevoerd in chroom. Het nachtkastje zelf is uitgevoerd in hoogglans wit en kan gecombineerd worden met het Ledikant Sunrise.

Bruto gewicht19 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalHout, Verchroomd metaal
Breedte50 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte32 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!