Monaica Sunrise Nachtkastje Links

Monaica Sunrise Nachtkastje Links
€ 199,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Wat zou je zonder nachtkastje moeten? Geen plek om je glas water, wekker, telefoon of bril op neer te leggen. Daarnaast mis je altijd een opbergplekje naast je bed. Het meubelmerk Monaica heeft daarom het Nachtkastje Sunrise Links ontworpen. Dit nachtkastje is een onderdeel van de Sunrise meubelserie.

Je kunt het nachtkastje met achter paneel combineren met het Ledikant Sunrise. Samen met het hoofdbord van ditt ledikant zorgt het nachtkastje voor een opvallend slaapkamer meubel waarin je heerlijk kunt wegdromen. Het Nachtkastje Sunrise Links is volledig hoogglans wit afgewerkt, voorzien van een chromen strip aan de voorkant en voorzien van LED verlichting..

Bruto gewicht35 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalHout, Verchroomd metaal
Breedte44 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!