Monaica Strype Opbergkast

Monaica Strype Opbergkast
€ 89,95

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Dit leuke opbergkastje kun je voor alle doeleinde gebruiken. De Opbergkast Strype kan fungeren als bijzettafel, nachtkastje bij het Kinderbed Strype of ladeblok bij het Kinderbureau Strype. Het meubel is ontworpen door het Franse meubelmerk Monaica. De Opbergkast Strype is gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft een hoogglans afwerking.

Hierdoor valt het kinderkamer meubel echt op! Bovendien is het opbergkastje dankzij de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt deze opbergkast heel leuk combineren met een opbergdoos of de open ruimte gebruiken om boeken in te leggen. Natuurlijk dient het hoogglans opbergkastje ook om spulletjes op te zetten.

Bruto gewicht15 kg.
KleurFuchsia
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte36 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte40 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!