Monaica Strype Kinderbureau

Monaica Strype Kinderbureau
€ 199,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een leuk kinderbureau waarmee je alle kanten op kunt. Het Kinderbureau Strype heeft een simpel en eenvoudig ontwerp waardoor het model gemakkelijk aan te passen is. Het kinderkamer meubel is ontworpen door het Franse meubelmerk Monaica. Het kinderbureau is uitgevoerd in twee geweldige kleuren welke tevens zorgen voor een stoer tintje.

Je kunt al aan deze kleuren zien dat dit kinderbureau speciaal voor in de meisjeskamer is ontworpen. Het gehele kinderkamer meubel is afgewerkt met een sterke hoogglans laklaag waardoor het model echt opvalt in de kinderkamer. Combineer het Kinderbureau Strype eventueel met de opbergkast Strype als ladeblok.

Bruto gewicht35 kg.
KleurFuchsia
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte114 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte100 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!