Monaica Strass Wandplank

Monaica Strass Wandplank
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuke wandplank om accessoires zoals fotolijstjes of verzorgingsproducten op neer te zetten. De Wandplank Strass is ontworpen voor in een kinderkamer en hoort bij de Strass meubelserie. Het meubelmerk Monaica heeft de wandplank op de markt gebracht. Het meubel dient aan de muur bevestigd te worden en is volledig hoogglans wit afgewerkt.

Je kunt deze wandplank het beste combineren met een kastje zoals de Commode Strass. Dankzij de spiegel kun je met de Wandplank Strass ook een leuke kaptafel creëren voor je kleine meid. Deze hoogglans witte wandplank zorgt voor heel veel gezelligheid in de kinderkamer.

Bruto gewicht14 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief geperst hout, Spiegel
VerrijdbaarNee
Breedte100 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte62 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!