Monaica Strass Kindernachtkastje

Monaica Strass Kindernachtkastje
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderkamer is eigenlijk niet volledig ingericht zonder kindernachtkastje. Het lijkt misschien een simpel meubel, maar een kindernachtkastje is juist belangrijk. Al is het alleen maar om een nachtlampje neer te zetten of het voorleesboek op te bergen. Het Meubelmerk Monaica heeft dit schattige nachtkastje ontworpen.

Het Nachtkastje Strass heeft een trendy look dankzij de moderne vormgeving en hoogglans witte afwerking. Het kinderkamer meubel is uitgerust met een grote lade met een zilveren handgreep welke weer voorzien is van glitters. Het hoogglans witte Kindernachtkastje Strass is echt perfect afgewerkt waarbij ook de binnenkant niet vergeten is.

Bruto gewicht25 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief geperst hout, Metalen geleiders
Breedte44 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte33 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!