Monaica Strass Kinderbed

Monaica Strass Kinderbed
€ 259,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een slaapkamer voor echte prinsjes, dat realiseer je zo met dit geweldige kinderbed. Het Kinderbed Strass heeft een charmante vormgeving en is ontworpen door het meubelmerk Monaica. Het kinderbed is gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft een hoogglans witte afwerking welke heel netjes is aangebracht.

De print op het hoofdbord en het voeteneind is aangebracht middels zeefdruk in een lichtgrijze kleur wat net op zilver lijkt. Verder zorgt het hoofdbord voor een speelse look. Combineer het Kinderbed Strass met leuk beddengoed en geef je kleine meid haar eigen plekje. Dit kinderbed wordt zonder matras en lattenbodem geleverd.

Bruto gewicht65 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte153.1 cm.
Diepte213 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!