Monaica Safari Logeerbed

Monaica Safari Logeerbed

€ 99,95

€ 84,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 14,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: 1 tot 2 weken

Wordt verzonden als Groot pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Je ontvangt gasten die blijven slapen of je kids willen dat een vriendje blijft slapen. Het is dan natuurlijk vervelend als je jouw gasten een oncomfortabel luchtbedje moet aanbieden. Het Logeerbed Safari biedt dan uitkomst. Het Logeerbed Safari is een ontwerp van het meubelmerk Monaica.

Het slaapkamer meubel bestaat uit een lattenbodem met poten en 80x190 matras. Dit logeerbed is vooral handig omdat je het bed kunt dichtklappen om het gemakkelijk op te bergen. Je hoeft dan geen ruimte in je huis vrij te houden voor een echt logeerbed, maar je kunt je gasten wel een comfortabele slaapplek aanbieden.

Bruto gewicht8 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MerkMonaica
Breedte84 cm.
Diepte194 cm.
Hoogte33 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee
Extra infoMatras (80x190) is inbegrepen.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten