Monaica Roma Nachtkastje

Bruin
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zonder een nachtkastje in een bed of boxspring natuurlijk niet compleet. Het meubelmerk Monaica heeft daarom dit leuke nachtkastje op de markt gebracht. Het Nachtkastje Roma heeft een heel toegankelijk ontwerp en past hierdoor vrijwel altijd. Het Nachtkastje Roma is strak vormgegeven en heeft een kunstleren bekleding.

Deze stof is heel gemakkelijk te onderhouden en voelt fijn aan. De leuke stiksels in de bekleding geven dit nachtkastje een speelse knipoog. Het nachtkastje heeft in het midden een open vak waarin je boeken of een opbergdoos kunt plaatsen. Het Nachtkastje Roma is in twee neutrale kleuren te bestellen.

Bruto gewicht8 kg.
Breedte40 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte46 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!