Monaica Premiflex Lattenbodem

Monaica Premiflex Lattenbodem

€ 139,00

€ 118,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 20,85

Niet meer leverbaar

Een lattenbodem staat aan de basis van een goed ligcomfort. En een goed ligcomfort staat aan de basis van een goede nachtrust. Een goede lattenbodem is dus erg belangrijk. Het meubelmerk Monaica heeft daarom deze Lattenbodem Premiflex ontworpen.

Deze lattenbodem heeft maar liefst 28 latten die in het midden doorvlochten zijn met een kunststof band. Hierdoor wordt het gewicht optimaal over de lattenbodem verdeeld. Ook kun je 8 latten apart instellen waardoor je nog lekkerder ligt. Deze 5-comfortzonen lattenbodem biedt daarom heel veel comfort. De latten van de Lattenbodem Premiflex zijn met verende kappen bevestigd.

Bruto gewicht15 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten