Monaica Premiflex Lattenbodem Elektrisch

Monaica Premiflex Lattenbodem Elektrisch
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een lattenbodem kan je slaapcomfort vaak maken of breken. Omdat niemand ligt te wachten op een slechte nachtrust heeft het meubelmerk Monaica deze luxe lattenbodem ontworpen. De Lattenbodem Premiflex Elektrisch heeft een hoog comfort. Het slaapkamer meubel is uitgerust met een Europees goedkeurde motor en afstandsbediening.

Hierdoor kun je zelf de 5-zonen lattenbodem instellen. De lattenbodem is gemaakt van hout en heeft 28 verende latten. Van deze latten kun je 8 stuks apart instellen voor een comfort dat echt optimaal is. Ook heeft de Lattenbodem Premiflex Elektrisch een gevlochten kunststof band in het midden waardoor het gewicht goed word verdeeld.

 

Bruto gewicht30 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten