Monaica Premiflex Lattenbodem Deluxe

Monaica Premiflex Lattenbodem Deluxe
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een lattenbodem is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je bed waardoor je optimaal kunt genieten. Sommige lattenbodems kun je zelfs aanpassen aan je wensen zoals bij de Lattenbodem Premiflex Deluxe van het meubelmerk Monaica.

Deze lattenbodem biedt namelijk de mogelijkheid om zowel het hoofeind als het voeteneind te verstellen. Daarnaast heeft de 5-zonen lattenbodem 8 verstelbare latten die je dus zelf apart kunt verstellen. De Lattenbodem Premiflex Deluxe zelf is uitgerust met 28 latten die dankzij verende kappen zijn bevestigd. In het midden zijn de latten doorvlochten met een kunststof band zodat het gewicht goed verdeeld blijft.

 

Bruto gewicht22 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten