Monaica Norden Vitrinekast

Monaica Norden Vitrinekast
€ 269,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een vitrinekast voor aan de muur, dat is weer eens wat anders dan de standaard vitrinekasten. De Vitrinekast Norden is daarom een erg leuk meubel dat zeker de aandacht zal trekken in je woonkamer. De vitrinekast heeft bovendien een hele neutrale hout kleur waardoor je het model gemakkelijk kunt combineren.

Het glazen inzetstuk en de legplank in het midden zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dankzij de legplanken heeft de vitrinekast een praktische indeling zodat je het model ook kunt gebruiken om spulletjes uit het zicht op te bergen. Het Franse meubelmerk Monaica heeft de vitrinekast ontworpen.

Bruto gewicht35 kg.
KleurEiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, Glazen deur en legplanken
Breedte44 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte110 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!