Monaica Lumeo Nachtkastje

Monaica Lumeo Nachtkastje
€ 139,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een nachtkastje moet er gewoon zijn in je slaapkamer. Al is het niet alleen om je slaapkamer inrichting compleet te maken. Een nachtkastje heeft ook een praktische kant. Daarom is het Nachtkastje Lumeo van het meubelmerk Monaica eigenlijk onmisbaar. Je nachtlampje, wekker, telefoon en leesboek vinden allemaal hun plek op dit leuke nachtkastje.

Het slaapkamer meubel heeft een apart ontwerp waarbij een modern en landelijk design met elkaar gecombineerd zijn. Het Nachtkastje Lumeo heeft een warme eiken kleur. De lade van het nachtkastje heeft een metalen handgreep en soft-close. Je kunt dit nachtkastje heel goed combineren met het Ledikant Lumeo.

Bruto gewicht19 kg.
KleurEiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, Metalen handgrepen
Breedte55 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte38 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!