Monaica Lumeo Draaideurkast

Monaica Lumeo Draaideurkast
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een kledingkast die past bij zowel een klassieke als een moderne inrichting. De Draaideurkast Lumeo combineert beide stijlen namelijk tot één stijlvol meubel. Het model is ontworpen door het meubelmerk Monaica. Deze draaideurkast is uitgerust met drie deuren waarvan de middelste deur een spiegeldeur is.

Zo kun je nog even je outfit checken voordat je de deur uitstapt. De indeling van de kledingkast is voorzien van diverse planken en een kledingroede. Het ontwerp van de Draaideurkast Lumeo heeft een robuuste look dankzij de brede rand. De draaideurkast heeft een warme eiken kleur en de deuren zijn voorzien van metalen handgrepen.

Bruto gewicht130 kg.
KleurEiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, Spiegel
Breedte200 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte215 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!