Monaica Lathi Dressoir

Monaica Lathi Dressoir
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een strakke vormgeving maar ook een klassieke afwerking. Het Dressoir Lathi is een woonkamer meubel met tegenstellingen. Juist hierdoor is het dressoir bijzonder en kun je dit model van het meubelmerk Monaica combineren met diverse stijlen. Het Dressoir Lathi heeft een warme, grijs eiken kleur en is perfect afgewerkt.

De lades en deuren hebben metalen handgrepen welke meelopen met de horizontale accenten. Verder zijn de lades gemakkelijk te gebruiken dankzij een soft-close systeem. Juist door het eenvoudige ontwerp valt dit dressoir op. Combineer het grijs eiken dressoir dan ook met leuke woonaccessoires om het plaatje compleet te maken.

Bruto gewicht66 kg.
KleurGrijs Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte220 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!