Monaica Kubo Salontafel Outlet

Monaica Kubo Salontafel Outlet
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een salontafel die heel goed past bij een landelijke inrichting. De Salontafel Kubo Outlet is van het leuke meubelmerk Monaica. Dankzij het gezellige en, iets wat, romantische ontwerp is de salontafel echt een blikvanger. De Salontafel Kubo Outlet is gemaakt van hout met een afwerking in de kleur wit.

Ook heeft het model een witte rieten mand om spullen in op te bergen. Ook de twee vakken zijn prima geschikt om bijvoorbeeld even je boek of afstandsbediening weg te leggen. Dit model is een showroommodel en zal gemonteerd worden geleverd. De salontafel is niet beschadigd.

Bruto gewicht14 kg.
KleurWit
MateriaalHout met rieten mand
Breedte119 cm.
Diepte68 cm.
Hoogte51 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!