Monaica Flexomat Lattenbodem Elektrisch

Monaica Flexomat Lattenbodem Elektrisch
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze lattenbodem heb je een ultiem comfort. Het slaapkamer meubel is van alle gemakken voorzien en staat garant voor heerlijke nachten. Het meubelmerk Monaica heeft de Lattenbodem Flexomat Elektrisch ontworpen. Het model is een 7-zonen lattenbodem met maar liefst 28 latten die middels verende kappen zijn bevestigd.

Van deze latten kun je 5 latten zelf verstellen voor een ultiem comfort. Verder is de lattenbodem elektrisch verstelbaar dankzij een Europees goedgekeurde motor en bijbehorende afstandsbediening. De kunststof midden band is om de latten gevlochten en zorgt voor de juiste gewichtsverdeling. Met de Lattenbodem Flexomat Elektrisch lig je zeker goed!

Bruto gewicht31 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten