Monaica Flexomat Lattenbodem Deluxe

Monaica Flexomat Lattenbodem Deluxe
€ 209,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze lattenbodem staat garant voor een goede nachtrust en een goede nachtrust staat garant voor een fijn humeur. Dankzij de luxe zorgt de Lattenbodem Flexomat Deluxe voor een fijn ligcomfort en een prachtig humeur. Het meubelmerk Monaica heeft deze lattenbodem ontworpen.

Het model heeft 7 comfortzones welke gevormd worden door 28 elastische latten. Deze latten bewegen mee met iedere beweging en zijn met verende kappen bevestigd. Ook heeft de Lattenbodem Flexomat Deluxe 5 latten die zelf instelbaar zijn. Je kunt het voeteneind en hoofdeind handmatig verstellen dankzij lussen. De kunststof midden band zorgt voor een goede gewichtsverdeling.

Bruto gewicht22 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten