Monaica Electra Wandplank

Monaica Electra Wandplank

€ 279,00

€ 237,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 41,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Een wandplank en spiegel in één. Dat is dit leuke meubel van het meubelmerk Monaica. De Wandplank Electra heeft een speelse vormgeving en past eigenlijk overal. Boven je bank, bed, TV meubel of dressoir, waar je ook een lege ruimte hebt, deze wandplank vult de ruimte op.

Het woonkamer meubel is volledig hoogglans afgewerkt. Deze afwerking past heel goed bij de moderne vormgeving. Een groot deel van de wandplank is voorzien van spiegelglas waardoor de wandplank ook nog eens functioneel is. Met de Wandplank Electra creëer je dus een ruimtelijk gevoel in je woonkamer, maar ook een stuk gezelligheid.

Bruto gewicht24 kg.
Extra infoCombineer dit model met de overige Electra meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MerkMonaica
MateriaalKwalitatief geperst hout gelakt in Hoogglans, Spiegel
VerrijdbaarNee
Breedte199 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte51 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!