Monaica Drakkar Wandkast Staand

Monaica Drakkar Wandkast Staand
€ 289,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Ook aan je muur kun je extra opbergruimte creëren. Bijvoorbeeld met deze leuke wandkast van het meubelmerk Monaica. De Wandkast Drakkar Staand is bovendien zowel praktisch als stijlvol. Het meubelmerk Monaica heeft deze wandkast ontworpen. Je kunt het model heel goed combineren met kasten zoals een TV meubel.

Hang de wandkast op aan de muur en je krijgt een heel ander aanzicht. De wandkast heeft een mooie licht eiken kleur en een hoogglans witte deur met soft-close. Deze combinatie zorgt voor een frisse look. Ook heeft de Wandkast Drakkar Staand een metalen handgreep welke mooi samenvalt met het ontwerp.

Bruto gewicht25 kg.
KleurEiken
MateriaalGelamineerd hout met ABS randen korpus, Metalen handgrepen en poten
Breedte47 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte100 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!