Monaica Drakkar Wandkast Liggend

Monaica Drakkar Wandkast Liggend
€ 279,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Heb je een kale muur of mis je iets boven je TV meubel? Dan kan de Wandkast Drakkar Liggend heel goed van pas komen. Dit leuke kastje heeft een compact ontwerp en dient opgehangen te worden. Naast decoratie is deze wandkast van het meubelmerk Monaica ook praktisch.

Zo is het woonkamer meubel voorzien van twee schuifdeuren zodat je ook spullen netjes kunt opbergen, zoals bijvoorbeeld je dvd’s. Het model is uitgevoerd in een licht eiken kleur dat is gecombineerd met hoogglans wit. De deurtjes van de Wandkast Drakkar Liggend hebben metalen handgrepen die het model kenmerken.

Bruto gewicht21 kg.
KleurEiken
MateriaalGelamineerd hout met ABS randen korpus, Metalen handgrepen en poten
Breedte144 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte30 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!