Monaica Drakkar Dressoir Large

Monaica Drakkar Dressoir Large
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Het Dressoir Drakkar Large is een must have voor in een moderne woonkamer. Het meubel heeft een strak ontwerp en is uitgevoerd in lichte materialen. Combineer het dressoir met leuke woonaccessoires en het plaatje is compleet. Dit moderne dressoir is ontworpen door het meubelmerk Monaica.

De romp van het eiken dressoir heeft een mooie licht eiken kleur wat is gecombineerd met frisse hoogglans witte deurtjes. De metalen handgrepen versterken de moderne lijnen waardoor het ontwerp kloppend is. Verder heeft het Dressoir Drakkar Large mat zilveren poten en een soft-close systeem bij alle deuren en lades.

Bruto gewicht90 kg.
KleurEiken
MateriaalGelamineerd hout met ABS randen korpus, Metalen handgrepen en poten
Breedte220 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte83 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!