Monaica Classic Lattenbodem

Monaica Classic Lattenbodem
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bed is niks zonder lattenbodem maar een lattenbodem is niks zonder bed. Toch is een lattenbodem misschien wel het belangrijkste van je hele bed. Hier begint namelijk jouw comfort. Een lattenbodem is dus het begin van je ligcomfort.

Het meubelmerk Monaica heeft de Lattenbodem Classic op de markt gebracht welke van alle gemakken is voorzien. Zo zorgt de 7-zonen lattenbodem voor veel comfort en bewegen de latten mee met elke beweging. De Lattenbodem Classic heeft 42 elastische latten waarvan 9 apart instelbaar zijn. De latten hebben verende trio-caps en zijn in het midden gevlochten voor een optimale gewichtsverdeling.

 

Bruto gewicht15 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten