Monaica Classic Lattenbodem Elektrisch

Monaica Classic Lattenbodem Elektrisch
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een lattenbodem staat natuurlijk aan de basis van een goede nachtrust. Je kunt wel een goed matras nemen, maar zonder lattenbodem is het ligcomfort niet optimaal. Het meubelmerk Monaica heeft daarom deze luxe lattenbodem ontworpen.

De Lattenbodem Classic Elektrisch is een 7-zonen lattenbodem welke met een afstandsbediening instelbaar is, de motor is Europees gekeurd. Het frame heeft 42 elastische latten waarvan 9 dubbel instelbaar Deze latten vormen zich naar jouw bewegingen en zijn bevestigd middels verende trio-caps. Daarnaast zijn de latten van de Lattenbodem Classic Elektrisch in het midden doorvlochten met een kunststof band. Dit zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling.

Bruto gewicht31 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten