Monaica Classic Lattenbodem Deluxe

Monaica Classic Lattenbodem Deluxe
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dat wordt echt genieten met deze luxe lattenbodem van het meubelmerk Monaica. De Lattenbodem Classic Deluxe is van alle gemakkelijk voorzien zodat jouw nachten een stuk aangenamer en fijner worden. Dit model heeft een 7-zonen lattenbodem met een grijs frame.

Zowel het voeteneind als het hoofdeind zijn handmatig te verstellen middels lussen. De lattenbodem heeft 42 elastische latten waarvan je 9 dubbel kunt instellen. De latten vormen zich naar jouw bewegingen en zijn middels verende trio-caps bevestigd. Ook zijn de latten van de Lattenbodem Classic Deluxe in het midden gevlochten waardoor een goede gewichtsverdeling gegarandeerd is.

Bruto gewicht20 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte11 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten