Monaica Brillant Lattenbodem

Monaica Brillant Lattenbodem
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil jij optimaal van je nachtrust kunnen genieten? Dan is deze lattenbodem een aanrader. De Lattenbodem Brillant is een geweldig slaapkamer meubel dat een optimaal ligcomfort biedt. Het meubelmerk Monaica heeft deze lattenbodem ontworpen. Dit slaapkamer meubel is voorzien van 28 latten waarvan 6 latten apart in te stellen zijn.

Alle latten hebben verende kappen zodat de lattenbodem met je lichaamsbewegingen meegaat. Verder zijn de latten van deze lattenbodem in het midden aan elkaar gevlochten met een kunststof band. Dit is gedaan om het gewicht goed te verdelen. Garandeer voor jezelf een perfect nachtrust met de Lattenbodem Brillant.

Bruto gewicht12 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte5 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten